Translate

tisdag 4 december 2012

Praktisk brödbok

- Bröd för bageri och restaurang.


En väldigt bra bok skriven av Mats Jonson och Johan Sörberg. Finns för övrigt flera böcker i samma serie, laga mat i restaurang, servera på restaurang, drycker på restaurang och laga mat i storkök. Samtliga ligger i pris mellan 355 - 463 kr. Och jag vill ha alla! Bra nu till juletider då "önskelistan" skall skrivas. Brödboken går loss på 408 riksdaler och är värd sin vikt i guld. Med deras enorma kunskaper har dom kommit fram till en bok som förklarar HUR och VAD som sker när en deg knådas, jäsprocessen och självaste gräddningen. Mycket matkemi som jag tycker är så intressant!! Den vaggar mig till sömns många kvällar.

Boken har väldigt tydliga bilder och direktiv hur man på bästa sätt få fram bästa resultat. Och det bästa av allt, massor med härliga recept som får vem som helst att glida av stolen. Ett recept jag provade sist var deras durumbröd, heavenly!!
Till eran förlust vill jag inte lägga ut receptet på det utan jag rekommenderar er att köpa boken ist. :)




Inga kommentarer: